Bericht versturen
SHENZHEN TWOO AUTO INDUSTRIAL LTD
Contacteer ons

Contact Persoon : Bruce

Telefoonnummer : +86-185-7643-6547

WhatsApp : +8618576436547

Free call

Wat zijn de motorpakkingen voor?

April 17, 2023

Wat zijn de motorpakkingen voor?

 

1, functie: verzeker het verzegelen tussen de cilinderkop en het cilinderblok, verhindert luchtlekkage, olielekkage, waterlekkage.

2. Voldoe aan de vereisten:


(1) in de voorwaarde van op hoge temperatuur en druk om genoeg sterkte te hebben, is niet gemakkelijk om worden vernietigd.

(2) met een bepaalde graad van elasticiteit, kan de ongelijke contactoppervlakte, het goede verzegelen compenseren.

(3) hittebestendigheid, weerstand op hoge temperatuur, corrosieweerstand.

(4) zal niet aan de cilinderkop plakken of het cilinderblok, kan worden opnieuw gebruikt.

3. Classificatie:


(1) het stootkussen van het metaalasbest: met asbest als matrijs, delocaliseringskoper of staalhuid, asbest met metaaldraad wordt geklemd of brengt het om metaal te snijden, warmtegeleidingsvermogen te versterken, de temperatuur van het cilinderblok en de cilinderkop in evenwicht, heeft dit soort cilinderstootkussen goede elasticiteit en wordt de hittebestendigheid die, wijd gebruikt.

(2) het type van metaalplaat cilinderstootkussen: het gemaakt van laag koolstofstaal of koperblad die het algemene stempelen, met hoge weerstand stootkussen van de het metaalcilinder van het motorgebruik zuivere om beter rond het verzegelen, in het waterpoel en oliegat en verbrandingskamergat te verzekeren, heeft stempelen uit een bepaalde gebruikte hoogteflens, over het algemeen 2-3 keer.

(3) metaalskelet - asbeststootkussen: met metaalnetwerk of geperforeerde staalplaat als skelet, dat met asbest en zelfklevende uitdrijving wordt behandeld. De oppervlakte is met een laag bedekt met grafietpoeder en andere smeermiddelen, slechts in het verbrandingskamergat, waterpoel, oliegat rond de metaalrand, dit soort de elasticiteit van het cilinderkussen is goed, maar gemakkelijk te plakken.


(4) met. Momenteel, gebruikt de ontwikkeling van nieuwe verzegelende materialen, sommige motoren één enkele dunne staalplaat met hittebestendig dichtingsproduct, of direct gebruiks hittebestendig dichtingsproduct in plaats van metaalstootkussen.

Over het algemeen gebruikend hittebestendig dichtingsproduct of zuivere het kussensteen van het metaalstaal, vaak op de motorcilinderkop en van het cilinderblok vereisten van de oppervlaktezachtheid.

4. Methodes en voorzorgsmaatregelen voor het installeren van cilinderpakkingen:

(1) wanneer het installeren van het cilinderstootkussen met het van een flens voorzien van, als het materiaal van het cilinderblok en de cilinderkop hetzelfde zijn, één kant van de cilinderkop zal worden van een flens voorzien. Als de cilinder van gietijzer wordt gemaakt, en de cilinderkop aluminiumlegering is, is de flenskant georiënteerd naar de cilinder, en de sterkte van de cilinder is niet gemakkelijk om schade te dragen.

(2) in het geval van brieven duidelijk op de cilinderpakking, zullen de tekens of de brieven op de cilinderkop zijn gericht.

(3) wanneer het drukken van de cilinderkop om ernstige gevolgen te vermijden die door ongelijke misvorming van het cilinderkop en cilinderkussen worden veroorzaakt, zouden de cilinderkopbouten 2~3 keer van het midden aan zowel kanten moeten worden aangehaald, als de laatste voorbeeldzin zouden moeten met de verordeningen van de fabrikant in overeenstemming zijn.


De demontage zou van beide kanten aan het midden moeten worden gemeten. Keer los verdeeld in 2~3, is de cilinderkop strikt belemmerd in de hete staat van demontage en installatie.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in